Missie & Visie

MedWay levert maatwerk op het gebied van werving en selectie, detacheren en uitzenden van gespecialiseerd personeel in de gezondheidszorg. Jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, maakt van MedWay tevens een sterke partij om geavanceerde projecten in de zorg te bedenken, ontwerpen en vormgeven. 

MISSIE

Op het gebied van personeel en projecten in de gezondheidszorg, voorziet MedWay in het complete plaatje. In de overtuiging dat persoonlijk contact essentieel is om zowel op personeel- als projectniveau kwalitatief maatwerk te kunnen leveren,hanteren we een mensgerichte werkwijze. Met een focus op persoonlijk contact,wil MedWay een inspiratiebron zijn. Die focus stelt MedWay ook heel goed instaat om actief, doelgericht en met open blik mee te denken in de wensen en behoeften van onze medewerkers en relaties. Er zijn altijd meerdere manieren om tot eenoplossing te komen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste weg.


VISIE

Zorgverleners zorgen voor de patiënten, maar wie zorgt er voor onze zorgverleners? MedWay heeft het motto ‘omdat zorg ook anders kan’ en streeft daarom naar een gezonde samenwerking met onze medewerkers, onze relaties en het zorgsysteem in zijn geheel. Door het werven, selecteren, detacheren en uitzenden van personeel binnen de gezondheidszorg, werken we mee aan een goede personele bezetting bij onze relaties. Vanuit de passie voor het werk in de gezondheidszorg en de drang deze te verbeteren, zoekt MedWay continu naar geschikte relaties die vanuit een zelfde passie werken of meegenomen willen worden in de MedWay-visie. Door het bedenken, ontwerpen en vormgeven van geavanceerde projecten verbinden we diverse partijen binnen de gezondheidszorg. Zo helpen we zowel de eerste- als de tweedelijnszorg richting een meer efficiënte werkwijze, die de kwaliteit van gezondheidszorg verhoogt en uiteindelijk de patiënt ook verder helpt.

 

Benieuwd hoe wij dit
in de praktijk brengen?
Neem contact op