De drieluik van kerst

Voor de kerst staan wij in drie stappen stil bij de meest feestelijke maand van december. 

Stap 1 | De Boom

Oh dennenboom wat zijn je takken wonderschoon!


De laatste 12 dagen voor kerst zijn ingegaan en de eerste stap is gezet. De kerstboom staat klaar om volgehangen te worden. Maar waarmee? Dat wordt in stap 2 beter zichtbaar gemaakt.


December de feestmaand bij uitstek waarbij kerst onder andere staat voor gezelligheid en verbroedering. Tijdens deze ook wel hectische dagen (inkopen, koken en meer) ontdek je vaak hetgeen wat jou gelukkig maakt. Maakt jouw huidige werk je gelukkig? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging?


Neem gerust vrijblijvend contact op en ga met ons in gesprek onder genot van bijvoorbeeld een kop warme chocolademelk. Of bekijk onze openstaande vacatures via: https://www.medwaypeople.nl/medische-vacatures/

Stap 2 | Warme Choco

De kerstboom is neergezet en het optuigen hiervan is in volle gang. Maar dit kan uiteraard niet zonder een kop warme chocolademelk (het liefst met slagroom). De tweede stap is daarom ook het verzorgen van een lekker warme choco. 


Bekijk onze openstaande vacatures: https://www.medwaypeople.nl/medische-vacatures/. En kom onder genot van een kop chocolademelk op gesprek bij MedWay.

Stap 3 | Versieren

De warme chocolademelk is achter de kiezen en de suikerspiegelongezond lekker omhoog gebracht waardoor ons energiegehalte een piekmoment kent.In een mum van tijd is hierdoor de kerstboom voorzien van prachtige lichtjes,gouden kerstballen en zeer sierlijke MedWay kerstbal-kaarten.

 

Heb jij de kerstbal-kaart al opgehangen om je kerstboomthuis of op werk nog mooier te versieren?