HuisartsenService aanwezig op Health Investment

Afgelopen weekend was HuisartsenService in Noordwijkaanwezig bij Health Investment. Hier spraken Joyce Verschoor en Steffen Knotmet meerdere huisartsen over onze diensten, producten en projecten. Zo werdHuisarts-Nascholing.nl gepresenteerd met de nieuw ontwikkeldecommunicatiemiddelen, werd de ESG-scan van WiWe gedemonstreerd en werdAllergieService behandeld.  

HuisartsenService

De HuisartsenService is een onafhankelijke service diedoor middel van gezonde samenwerking de huisartsenpraktijk kan ondersteunen,informeren en voorzien van kennis. Door de wensen en behoefte van dehuisartsenpraktijk in kaart te brengen kan er op maat, uiteraard in samenwerking met de praktijk, een oplossing worden aangeboden die aansluitbij specifieke behoeften van deze praktijk. 

Huisarts-Nascholing.nl

Dankzij het gratis te gebruiken platformHuisart-Nascholing.nl kunnen huisartsen gericht zoeken naar de meest geschiktenascholing. De website presenteert een compleet nascholingsoverzicht voorhuisartsen. Het overzicht is in zijn geheel door te bladeren. Ook kan er snelen specifiek gezocht worden op onder andere: locatie, tarief, datum, zoektermen aantal geaccrediteerde punten.