Nieuwe medewerkster - Alinde Mijnheer

Vanaf maart 2019 is Alinde Mijnheer in dienst gekomen bij MedWay. Alinde gaat aan de slag als relatiemanager en ic-verpleegkundige. Wat betreft deze combinatie, dit is een nieuw concept bedacht door Morris de Graaf. Uit de behoefte naar meer contact met collega’s en klanten groeide het idee voor een relatiemanager. Een enthousiast en puur persoon met veel overtuigingskracht zou noodzakelijk zijn voor deze functie. Na enkele gesprekken koos ze voor MedWay

Alinde, voorheen werkzaam bij het Diakonessenhuis, kwam in aanraking met MedWay doordat haar collega Lisan Hogendoorn bij ons aan de slag ging. Alinde, nog nooit gehoord van MedWay, besloot Google eens te raadplegen. Via de website werd zij alleen niet veel wijzer over de werkzaamheden van MedWay – gelukkig was dit alweer een tijd geleden en is in de tussentijd de website aardig verbouwd, dit kan zij op dit moment beamen – wel werd zij enthousiast over MedWay na een persoonlijk gesprek met Morris de Graaf in Amersfoort. 


Zelf was ze net teruggekomen uit Bonaire waar ze een halfjaar als ic-verpleegkundige werkzaam is geweest. Terug in Nederland werkte zij in het Diakonessenhuis en losse diensten voor een nader te noemen organisatie. Na het gesprek met Morris begon ze enorm te twijfelen. Enerzijds wilde ze kiezen voor MedWay. Anderzijds wist ze niet wat ze kon bieden, ze had immers geen tijd meer over. Het zou in dit geval betekenen dat ze compleet over moest stappen naar een andere werkgever. Maar was ze daar wel aan toe? Toevalligerwijs (of toeval bestaat niet) kwam Alinde weer in contact met MedWay tijdens de OSG-beurs. Na een dag grappen maken en goede gesprekken werd ze opnieuw gevraagd bij ons te komen werken, maar dan in de combi-functie als relatiemanager en ic-verpleegkundige. Na enkele gesprekken bij ons op kantoor in Nijkerk was Alinde om, ze koos voor MedWay en is nu sinds maart 2019 aan het werk gegaan. Hiermee heeft MedWay de enthousiaste collega met veel overtuigingskracht gevonden. 


In eigen woorden geeft Alinde aan waarom zij voor MedWay heeft gekozen: “MedWay is geen megabedrijf waardoor het persoonlijke aspect de bovenhand heeft. Dit kwam al sterk naar voren na enkele gesprekken in Nijkerk. De open sfeer zorgt voor een gezonde samenwerking. De uitstraling is fijn en de passie voor een kwalitatieve gezondheidszorg is voelbaar.”