Filter vacatures

Filter vacatures

10 vacatures Gezondheidszorg "praktijk"

Doktersassistente gezocht voor uitdagende functie met breed takenpakket!

Wij zijn op zoek naar een goede doktersassistente die interesse heeft in een leuke functie binnen een innovatieve organisatie, die samenwerken erg belangrijk vind en de patiënt centraal zet. Ben ..

Praktijkondersteuner gezocht Den Haag - Zuid

Ben jij een gedreven praktijkondersteuner somatiek, wil jij komen te werken in een multidisciplinair team waar er ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? en heb jij interesse in vernieuwing van..

Functie POH-S Diabetes Arnhem die goed is te combineren!

Ben jij een goede POH-S en vind je het leuk om naast jouw huidige werkzaamheden en uitdagingen ook binnen een andere praktijk te werken? Dan hebben wij nu een ontzettend leuke functie voor 9 uur (1 da..

Hele leuke uitdagende functie voor een goede doktersassistente in Arnhem!

Jij bent het centrale aanspreekpunt van de prakijkt, je stroomlijnt de zorg binnen de huisartsenpraktijk. Je zorgt er voor dat patienten de juiste zorg krijgen en regelt alle afspraken die hiervoor no..

Praktijkverpleegkundige Heerlen/ Maastricht

Bent u op zoek naar een uitdagende baan binnen de eerstelijns gezondheidszorg? Dan hebben we een interessante vacature die wij graag met u willen delen. Voor een mooie organisatie voor asielzoekers zi..

Interessante mogelijkheid voor praktijkverpleegkundige Diabetes!

Ben jij een gedreven praktijkverpleegkundige gericht op diabetes en sta jij open voor een nieuwe of extra uitdaging? Dan hebben wij nu een interessante mogelijkheid voor jou! Als praktijkverpleegkun..

IC-verpleegkundige

Op de IC-afdeling werk je op absoluut topniveau. Innovatie is hier dagelijkse praktijk. In nauwe samenwerking met een multidisciplinair team van professionals ben je continu bezig om de kwaliteit van ..

Diabetes verpleegkundige Amersfoort

 Voor een goed georganiseerde en groot gezondheidscentrum in Amersfoort zijn wij op zoek naar een goede diabetesverpleegkundige. Als diabetesverpleegkundige binnen de praktijk zal jij de zorg ron..

Interessante vacature voor een praktijkondersteuner somatiek regio Amersfoort

 Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, liefst ervaren praktijkondersteuner Somatiek voor een praktijk in Amersfoort. Als praktijkondersteuner controleer en geef je ..

Doktersassistente/ triagist Arnhem

Voor een organisatie die zich inzet voor asielzoekers zijn wij op zoek naar gedreven triagisten. Binnen een team zet u zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van de patiënten. Je kom..