Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Verpleegkundige niveau 4 losse diensten thuiszorgorganisatie

 • • Amersfoort (Utrecht)
 • • Tijdelijk contract
 • • MBO
 • • 1 - 3 jaar ervaring
Solliciteren

Omschrijving

Wil jij naast jouw huidige baan af en toe extra diensten werken als verpleegkundige binnen een andere organisatie? Dit kan binnen een landelijke thuiszorgorganisatie via MedWay.Wat ga je doen?

Als verpleegkundige verpleeg en verzorg je de cliënt, kwetsbare ouderen en chronisch zieken, op basis van het zorgplan waarbij je streeft naar de zelfredzaamheid van de cliënt . Tevens ben je het eerste aanspreekpunt en heb je een informerende rol voor de cliënt en zijn/haar omgeving, bijvoorbeeld door te adviseren hoe je moet omgaan met de ziekten. Jij draagt er zorg voor dat de zorgverlening optimaal is georganiseerd en op elkaar is afgestemd. Evalueren met de cliënt en zijn/haar omgeving en het rapporteren in het clientdossier behoort ook tot je dagelijkse werkzaamheden, waarbij een iPad tot je beschikking staat.Je bent een verpleegkundige die zelfstandig kan werken, maar wel de samenwerking binnen het team en met de cliënt en zijn omgeving zoekt. Aangezien jij veel met de cliënt en regelmatig met zijn/haar omgeving schakelt is het van belang dat je communicatief vaardig bent en een goed inlevingsvermogen hebt. Je bent flexibel en je vindt het prettig om onregelmatig te werken. Uiteraard wordt jouw rooster in samenspraak met jou gemaakt.Je komt te werken binnen een organisatie waar de lijntjes kort zijn met een fijne en open werksfeer waar er aandacht is voor elkaar, een goede werk-privé balans is hier erg belangrijk.

Deze losse diensten draai je in Amersfoort in de wijken Nieuwland, Kattenbroek en Schothorst.Hoe ziet het werken van extra diensten eruit?

Jij geeft jouw beschikbare data op en plant in samenspraak met MedWay en de opdrachtgever de openstaande diensten in. Deze diensten zijn vrijblijvend, er zit dus geen minimum aan het aantal diensten. Daarnaast is het leuk om ervaring op te doen, afwisselend te werken en een kijkje te nemen in de keuken van andere opdrachtgevers. En natuurlijk is het bepalen van je eigen rooster een groot voordeel!

 

Functie eisen

Functie eisen


 • Je bent in het bezit van een diploma MBO 4 verpleegkundige

 • Je hebt een geldige BIG registratie

 • Je bent flexibel inzetbaar
Wij bieden jou;

 • Een afwisselende baan

 • Een 0- uren contract

 • Flexibele werktijden

 • Salaris conform CAO VVT FWG 45, afhankelijk van jouw kennis en ervaring

Overige informatie

Uren:
Flexibel

Salaris:
conform CAO VVT FWG 45

Overige info:
 Over MedWay Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay. MedWay – Omdat zorg ook anders kan -


Solliciteren