Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Verpleegkundige MBO 4 thuiszorgorganisatie

  • • Amersfoort (Utrecht)
  • • Vast contract | Detachering/Interim | Tijdelijk contract
  • • MBO
  • • 1 - 3 jaar ervaring
Solliciteren

Omschrijving

Wil jij als verpleegkundige aan de slag binnen een landelijke thuiszorgorganisatie? Dan hebben wij nu een interessante vacature voor 16 tot 24 uur per week te Amersfoort, in de wijken Nieuwland, Kattenbroek en Schothorst..Wat ga je doen?

Als verpleegkundige verpleeg en verzorg je de cliënt, kwetsbare ouderen en chronisch zieken, op basis van het zorgplan waarbij je streeft naar de zelfredzaamheid van de cliënt . Tevens ben je het eerste aanspreekpunt en heb je een informerende rol voor de cliënt en zijn/haar omgeving, bijvoorbeeld door te adviseren hoe je moet omgaan met de ziekten. Jij draagt er zorg voor dat de zorgverlening optimaal is georganiseerd en op elkaar is afgestemd. Evalueren met de cliënt en zijn/haar omgeving en het rapporteren in het clientdossier behoort ook tot je dagelijkse werkzaamheden, waarbij een iPad tot je beschikking staat.Je bent een verpleegkundige die zelfstandig kan werken, maar wel de samenwerking binnen het team en met de cliënt en zijn omgeving zoekt. Aangezien jij veel met de cliënt en regelmatig met zijn/haar omgeving schakelt is het van belang dat je communicatief vaardig bent en een goed inlevingsvermogen hebt. Je bent flexibel en je vindt het prettig om onregelmatig te werken. Uiteraard wordt jouw rooster in samenspraak met jou gemaakt.Je komt te werken binnen een organisatie waar de lijntjes kort zijn met een fijne en open werksfeer waar er aandacht is voor elkaar, een goede werk-privé balans is hier erg belangrijk. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen met het online leerplatform en uiteraard ook in de praktijk.

Functie eisen

Functie eisen;

Je bent in het bezit van een diploma MBO 4 verpleegkundige

Je hebt een geldige BIG registratie

Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaarWij bieden jou;

Een afwisselende baan; geen dag is hetzelfde

Een bepaalde tijd contract

Flexibele werktijden

Salaris conform CAO VVT FWG 45, afhankelijk van jouw kennis en ervaring

Overige informatie

Uren:
16 tot 24 uur per week

Salaris:
Salaris conform CAO VVT FWG 45

Overige info:
 Over MedWay Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay. MedWay – Omdat zorg ook anders kan -


Solliciteren