Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Doktersassistente Den Haag

  • • Den Haag (Zuid-Holland)
  • • Vast contract | Detachering/Interim | Tijdelijk contract
  • • MBO
  • • 1 - 3 jaar ervaring
Solliciteren

Omschrijving

Voor jou als doktersassistente hebben wij op dit moment een erg interessante nieuwe functie bij een van onze opdrachtgevers in Den Haag. Werk jij graag samen met collega's in een multidisciplinair team? Vind jij het belangrijk om je verder te ontwikkelen? Ben jij zorgvuldig in jouw werkzaamheden en zet jij de patiënt centraal? Dan zij wij op zoek naar jou! Je komt te werken in een reguliere huisartsenpraktijk met ongeveer 7000 patiënten. Het team bestaat uit vier huisartsen, vijf doktersassistenten, een POH- GGZ, twee POH-S, een diëtist en een fysiotherapie. Het is een erg leuk team met enthousiaste zorgprofessionals, er heerst een prettige werksfeer. Werkzaamheden: 

- Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten, je trieert telefonisch en ontvangt patiënten. 

- Je plant spreekuren. 

- Je zal zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uitvoeren. Denk hierbij aan injecties geven, oren uitspuiten, bloeddruk meten etc. 

- Ook zal jij je bezighouden met bloedafname, hier kun je eventueel een scholing voor volgen. Aanbod: 

- Een afwisselende en uitdagende baan binnen een leuk team

- Een langdurige samenwerking behoord tot de mogelijkheden

- Geaccrediteerde scholingen, coaching en begeleiding is erg goed geregeld dus genoeg ruimte voor ontwikkeling. 

- Goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform cao Huisartsenzorg


Functie eisen

- Diploma doktersassistente

- Recente en relevante werkervaring binnen een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum

- Een enthousiaste en betrokken teamspeler 

- Zelfstandig en verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen die bij jou van toepassing zijn

- Kennis van Promedico is een pré, geen vereiste


Overige informatie

Uren:
24 uur per week

Salaris:
Conform cao huisartsenzorg

Overige info:
Over MedWay Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq's sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega's van MedWay. MedWay; Omdat zorg ook anders kan -


Solliciteren