Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Psychiatrisch verpleegkundige Rotterdam

  • • Rotterdam (Zuid-Holland)
  • • Vast contract | Detachering/Interim | Tijdelijk contract
  • • MBO
  • • 1 - 3 jaar ervaring
Solliciteren

Omschrijving

Ben jij een goede psychiatrisch verpleegkundigen en voor minimaal 16 uur per week beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging of extra uitdaging? Dan is dit een zeer interessante opdracht voor jou.

Wij zijn namelijk op zoek voor een groot ziekenhuis in Rotterdam naar psychiatrisch verpleegkundigen voor de afdelingen ziekenhuispsychiatrie en zwangerschaps gerelateerde psychiatrie. De functie is z.s.m. beschikbaar en voor onbepaalde tijd.

De begeleiding van patienten zal bestaan uit het bieden van ondersteuning en structuur. Daarnaast observeer en signaleer je het gedrag van de patienten. Je krijgt met veel verschillende psychiatrische ziektebeelden te maken. Het is een kenniscentrum bij uitstek, de zorg richt zich op diagnostiek en kortdurende intensieve behandeling.

Het team bestaat uit enthousiaste, gepassioneerde en gedreven zorgprofessionals die zich allen inzetten voor het leveren van uitstekende patientenzorg. Samenwerking staat centruaal en er is volop aandacht voor elkaar maar ook voor jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een multidisciplinair behandelteam.

Aanbod
- Een werkplek met veel uitdaging en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
- De mogelijkheid op een langdurige samenwerking
- Goed salaris
- Een inspirerende omgeving waar een open collegiale werksfeer heerst 

Functie eisen

- Je bent in het bezig van een mbo- of hbo diploma verpleegkunde
- Je bent BIG geregistreerd
- Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring en kennis van psychiatrische ziektebeelden
- Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen

Overige informatie

Uren:
16 tot 36 uur

Salaris:
Conform cao ziekenhuizen

Overige info:
Over MedWay

Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

MedWay – Omdat zorg ook anders kan -


Solliciteren