Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Diabetesverpleegkundige Rotterdam

  • • Rotterdam (Zuid-Holland)
  • • Detachering/Interim | Tijdelijk contract
  • • HBO
  • • 1 - 3 jaar ervaring
Solliciteren

Omschrijving

Als diabetesverpleegkundige heb jij een belangrijke plaats in de diabeteszorg, vooral met het betrekking tot het geven van voorlichting, instructie, begeleiding en praktische hulp aan mensen met diabetes mellitus.

Wij zijn op zoek naar een gedreven diabetesverpleegkundige voor 24 uur per week voor een groot ziekenhuis in Rotterdam. Je kunt gelijk starten, de opdracht loopt tot 30 september 2019 met optie tot verlenging. De werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Je zal komen te werken in een disciplinair team dat bestaat uit enthousiaste en gedreven diabetesverpleegkundige, internisten, diëtisten, specialisten in opleiding en psychologen.

Zie jij jezelf in dit team werken, solliciteer dan op deze mooie functie!

Aanbod:
- Je komt te werken op een goed georganiseerde afdeling waar een open collegiale sfeer heerst
- Een werkplek met veel uitdaging waar initiatief op het gebied van verbeteren van het vakgebied op prijs wordt gesteld
- Goede arbeidsvoorwaarden

Functie eisen

- Je bent een gediplomeerd diabetesverpleegkundige
- Minimaal twee jaar werkervaring binnen de diabeteszorg en bij voorkeur ervaring met insulinepompen en continu glucosemonitoring
- Je werkt patiënt gericht en beschikt over goede communicatievaardigheden.

Overige informatie

Uren:
24 uur

Salaris:
Conform cao ziekenhuizen

Overige info:
Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

MedWay – Omdat zorg ook anders kan -


Solliciteren