Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Nurse specialist

  • • Amsterdam (Noord-Holland)
  • • Vast contract | Detachering/Interim | Tijdelijk contract
  • • HBO
  • • 1 - 3 jaar ervaring
Solliciteren

Omschrijving

Voor één van onze klanten waar we nauw mee samenwerken zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die die in de thuissituatie de patiënt willen adviseren en helpen met het juist toedienen van de door de specialist voorgeschreven medicatie. Ben jij die verpleegkundige met een sterke drive en volwassenheid? Op zoek naar een uitdagende, flexibele, specialistische en zelfstandige baan? Lees dan snel verder!

Als nurse specialist zal jij de verantwoordelijkheid hebben in het ondersteunen van veelal jouw eigen patiënten. Dit zal middels voorlichting, ondersteunen tijdens de titratie en instrueren op het gebruik van een pompsysteem waarmee de medicatie wordt toegediend. Daarnaast geef jij ook nog training aan ziekenhuisverpleegkundigen, artsen en zorgmedewerkers uit de thuiszorg en ondersteunt ze waar nodig. Jij wordt de specialist op jouw vakgebied!
Voor dit alles zal jij natuurlijk eerst getraind en ingewerkt worden met als doel; “een zo groot mogelijke klant tevredenheid te realiseren bij patiënten en zorginstellingen”.


Verantwoordelijkheden;
- Vroegtijdig signaleren van eventuele problemen bij patiënten
- Coachende rol hebben en een kenniscentrum zijn op jouw gebied
- Het verrichten van de werkzaamheden binnen jouw regio
- Het realiseren van afspraken binnen jouw regio

Functie eisen

Competenties;
- Big geregistreerde verpleegkundige
- Proactief, volwassenheid, hoge drive, netwerker
- Klantgericht; onderzoekt en anticipeert op klantbehoefte (zowel patiënten als zorg professionals)
- Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Overige informatie

Uren:
4 tot 16 uur per week

Salaris:
Bovengemiddeld goed

Overige info:
Over MedWay

Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

MedWay – Omdat zorg ook anders kan -


Solliciteren