Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Uitdagende baan voor een Endoscopieverpleegkundige

  • • Almere (Flevoland)
  • • Detachering/Interim | Tijdelijk contract
  • • MBO
  • • 1 - 3 jaar ervaring
Solliciteren

Omschrijving

MedWay is per direct op zoek naar een endoscopieverpleegkundige voor een ziekenhuis in Flevoland. Het ziekenhuis biedt een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Samen met de patiënten en partners streven zij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie worden vriendelijk ontvangen. Het ziekenhuis is betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. Zij leiden de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Werkzaamheden:
Je werkt als MDL-verpleegkundige op de afdeling Endoscopie. Hier ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die plaatsvinden op de uitslaapkamer. Na het endoscopieonderzoek vang je de patiënt zorgvuldig op en verzorg je de bewaking van vitale functies tijdens het uitslapen. Jij draagt er zorg voor dat de patiënten met de juiste behandelafspraken naar huis gaan.

Aanbod:
- Een afwisselende en dynamische baan in een hecht team met voldoende uitdagingen
- Een goed salaris
- Invulling van de functie tot in ieder geval eind april met mogelijkheden tot en met de zomervakantie

Functie eisen

- Je bent een gediplomeerd endoscopieverpleegkundige
- Je bent bij voorkeur senior in jouw functie
- je bent patiëntvriendelijk

Overige informatie

Uren:
36 uur

Salaris:
Marktconform

Overige info:
Over MedWay

Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

MedWay – Omdat zorg ook anders kan -


Solliciteren